Barion Pixel
Ova stranica koristi kolačiće (tzv. „cookies") kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo korištenja. Kliknite na „Prihvaćam" ako prihvaćate upotrebu kolačića i želite nastaviti koristiti ovu web stranicu
Menu
Sunteţi aici: > Start >

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

UVJETI POSLOVANJA
 
Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge tvrtke NEW YORK DENTAL d.o.o., prihvaćate u potpunosti ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Molimo Vas da uvjete korištenja svakako pročitate i poštujete jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posljedice propisane zakonom odnosno ovim ugovorom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, nemojte ih koristiti. Ovaj ugovor se primjenjuje dok ga jedna od stranaka ugovora ne raskine. Vi možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku na način da prestanete koristiti ovu Internet stranicu.
 
1. KONTAKT PODACI PRODAVATELJA
 
NEW YORK DENTAL d.o.o.
Štefanovečka 10
10000 Zagreb
HRVATSKA
OIB: 84230663737
Kontakt: +385 1 8000 198; +385 92 6060 103
Mail: info[at]newyorkdental.hr
 
2. KUPNJA
 
Kupovina se vrši popunjavanjem e-formulara odnosno dodavanjem željenog proizvoda u košaricu. Dostavu proizvoda vršimo u roku od 2-3 radna dana.
 
3. DEFINICIJA KUPCA
 
Kupac može biti pravna osoba. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i/ili usluge.
 
4. NAPLATA
 
Naručene proizvode i/ili usluge kupac može platiti virmanski, uplatnicom te gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke.
Cijene proizvoda su izražene u hrvatskim kunama. Porez na dodanu vrijednost je uključen u cijenu proizvoda. Zadržavamo pravo promijene cijena proizvoda i dostave bez prethodne najave.
 
5. SIGURNOST KUPOVINE I NAPLATE
 
NEW YORK DENTAL d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza;
NEW YORK DENTAL d.o.o. obavještava kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju unutar poduzeća i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća NEW YORK DENTAL d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
 
6. DOSTAVA PROIZVODA
 
Dostava se vrši u roku od 2-3 radna dana od primitka uplate putem GLS dostavne službe na adresu kupca. Roba naručena od pon. – pet. do 14:00 sati biti će poslana isti dan, a nakon 14:00 sati šalje se drugi dan.
Napomena: Svi kupci koji plaćaju putem opcija ponuđenih na našoj web stranici (virmansko plaćanje, plaćanje bankovnim prijenosom ili pouzećem) dostavu plaćaju 25 kn osim u slučaju da je narudžba ukupne vrijednosti preko 500 kuna. Iznad 500 kuna dostava je besplatna. Za narudžbe čija težina prelazi 25 kg, dostava se plaća 50 kn.
Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Osim spornih troškova, prodavatelj zadržava pravo da prilikom svih slijedećih narudžbi kupca koji je jednom ili više puta odbio primiti naručene proizvode, naplatu vrši isključivo puzećem ili prethodnom uplatom na žiro račun putem predračuna.
 
7. TRANSPORTNA MANIPULACIJA I POSTUPCI U SLUČAJU OŠTEĆENJA POŠILJKE
 
Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, naknadne reklamacije vezane uz oštećenje pri transportu neće biti moguće. U slučaju oštećenja kupac bi trebao odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke GLS-a). Ukoliko kupac uoči vanjsko oštećenje ambalaže, valja odbiti pošiljku. Prodavatelj se obvezuje kupcu dostaviti novi paket ili, u slučaju da proizvodi nisu dostupni, vratiti novac.
 
8. SLANJE OBAVIJESTI O KUPOVINI PO PRIMITKU / ISPORUCI NARUČENIH PROIZVODA
 
Temeljem čl. 44. Zakona o zaštiti potrošača, NEW YORK DENTAL d.o.o. obavezuje se da će po primitku narudžbe pisanim putem obavijestiti kupca o dostupnosti proizvoda navodeći detalje o prodavatelju, naručenim proizvodima, načinu plaćanja, isporuci te načinu podnošenja prigovora potrošača. Nastavno na prethodnu obavijest, kupca ćemo također pismeno obavijestiti u trenutku isporuke kupljenih proizvoda, navodeći sve detalje kao i kod slanja prethodne obavijesti.
 
9. UVJETI REKLAMACIJE
 
Molimo da za vrijeme trajanja garantnog roka čuvate originalnu ambalažu proizvoda. Eventualna oštećenja nastala prilikom prijevoza proizvoda u neoriginalnoj ambalaži idu na račun i rizik pošiljatelja.
Napomena: Proizvodi su namijenjeni profesionalnoj upotrebi. NEW YORK DENTAL d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za nestručnu primjenu i upotrebu kupljenih proizvoda.
Reklamacije uvažavamo u roku 8 dana uz predočenje računa.
 
Svi reklamirani proizvodi trebaju biti dostavljeni na adresu centralnog skladišta u Budimpešti:
NEW YORK DENTAL KFT.
1135 Budapest
Frangepán u. 66/B
Hungary
 
Korisnik je obvezan reklamirane proizvode dostaviti u originalnoj ambalaži sa originalnim računom – otpremnicom.
Ukoliko se, prilikom pregleda reklamirane robe, ne utvrdi šteta ili se utvrdi da je šteta nastala nestručnim rukovanjem, reklamacije neće biti uvažene.
 
10. ZAMJENA PROIZVODA
 
Obratite pažnju na detalje i boje proizvoda koje želite naručiti te iskoristite mogućnost pisanja napomene prilikom izdavanja Vaše narudžbe.
Kod neoštećenog, uredno primljenog i originalno zapakiranog proizvoda koji biste željeli zamijeniti zbog neodgovarajuće boje, materijala i slično, klijent je dužan pokriti sve troškove transporta.
Ukoliko je proizvod koji želite zamijeniti bez originalne ambalaže, raspakiran, potrgan ili na bilo koji način uprljan, oštećen, bez originalnih etiketa, na žalost nećemo moći napraviti zamjenu.
 
11. AKCIJE I POPUSTI
 
Akcijska prodaja podrazumijeva prodaju određenih proizvoda po cijeni koja je niža od redovne cijene tog proizvoda.
 
12. PROMJENA UVJETA KORIŠTENJA
 
NEW YORK DENTAL d.o.o. zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.
 
13. OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA
 
Sukladno čl. 10. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/2014) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i/ili usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na jednu od dolje navedenih adresa:
 
NEW YORK DENTAL d.o.o.
Štefanovečka 10
10000 Zagreb
HRVATSKA
 
E-mail: info[at]newyorkdental.hr
 
Prigovore kupaca smatramo apsolutnim prioritetom, stoga ćemo na iste nastojati odgovoriti u žurnom roku, a najkasnije 15 dana od dana zaprimanja dopisa na našu adresu. Prigovore čuvamo u elektronskom ili pismenom obliku najmanje godinu dana.
 
14. RASKID UGOVORA
 
Temeljem čl. 57., st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (NN, br. 41/2014), Ugovor sklopljen na daljinu, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od četrnaest (14) dana. Rok za raskid ugovora počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod i potvrdu prethodne obavijesti. Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni. Uz vraćene proizvode, Kupac mora priložiti originalni račun s dopisom o količini proizvoda te broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom, ili pošiljke koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.
 
Napomena:
Kupac može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana od dana primitka robe, bez navođenja razloga za raskid. Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, o svojoj odluci, pisanim putem mora obavijestiti NEW YORK DENTAL d.o.o., prije isteka roka raskida.
Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora u slijedećim slučajevima:
Ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena.
 
15. ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA
 
NEW YORK DENTAL d.o.o. vlasnik je idejnog i izvedbenog projekta ove stranice, kao i svih pripadajućih softverskih aplikacija. NEW YORK DENTAL d.o.o. ovlašteni je korisnik tekstova autora te na iste polaže sva komercijalna i intelektualna prava.
Sve fotografije, kao i svi tekstualni materijali vlasništvo su poduzeća NEW YORK DENTAL d.o.o., te bez znanja i pismenog pristanka nije dozvoljeno kopiranje i/ili korištenje informacija istaknutih na ovim stranicama u ine komercijalne svrhe. Sva prava su pridržana. Korištenjem ove web stranice se izričito obvezujete da podatke i informacije, a posebice fotografije i tekstove, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu poduzeća NEW YORK DENTAL d.o.o. nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uvjetima nedopuštene radnje ili svrhe. Svaka neovlaštena reprodukcija zakonski je kažnjiva te podliježe novčanim sankcijama po članku 162. stavka 2. Zakona o Autorskom pravu.
 
16. SUDSKA NADLEŽNOST
 
Hrvatsko pravo je mjerodavno za tumačenje i primjenu pravnih pitanja vezanih u svezi uvjeta korištenja materijala objavljenih na web stranicama tvrtke NEW YORK DENTAL d.o.o.
Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, nadležan je sud u Zagrebu.
 
NEW YORK DENTAL d.o.o.
Štefanovečka 10
10000 Zagreb
OIB: 84230663737
MB: 4416759
 
Erste & Steiermarkische Bank d.d.
Jadranski trg 3a, 51 000 Rijeka, Hrvatska
IBAN: HR7224020061100754344 
 
Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu
Temeljni kapital: 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.
Član Uprave: Robert Deutsch

 

 

Traženje